Applicaties

Een efficiënte en gebruiksvriendelijke applicatie

De visie van Mediaverse voor de toekomst is een tijd waarin techniek toegankelijk is voor alles en iedereen. Daarbij komt een (web)-applicatie zeer goed van toepassing. Om iets toegankelijk voor iedereen te maken, moet het gebruiksvriendelijk zijn, daarom staat in de ontwikkeling de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit centraal. Daarnaast zien wij ook een toekomst waarin alles zo efficiënt mogelijk werkt. Zo kunnen er applicaties worden ontwikkeld welke het factureren in een bedrijf automatisch uitvoeren, of welke automatisch uren van medewerkers registreren. Met een dergelijke applicatie bespaart u tijd met het bijhouden van deze zaken en dus indirect ook geld.

 

Hoe gaat de ontwikkeling van een applicatie in zijn werk?

Bij de ontwikkeling van uw applicaties gaan wij eerst met u in overleg wat u precies in uw applicatie terug wilt zien en waarvoor u het gaat gebruiken. Wij kijken dan samen met u en onze developers wat mogelijk is en wat, in weinig gevallen, niet mogelijk is. Tijdens het gehele ontwikkelingsproces houden wij contact met u en blijven wij met u overleggen.

Onze developers gebruiken verschillende programmeertalen. De developers kijken bij de ontwikkeling welke taal het beste gebruikt kan worden bij bepaalde toepassingen. Er wordt in onze applicaties gebruik gemaakt van SQL, Java, C# en nog veel meer talen, afhankelijk van de toepassing of functies die de applicatie moet hebben. De applicatie die wij voor u ontwikkelen moet vooral goed functioneel zijn, daarvoor is een goede communicatie tussen de verschillende talen van groot belang. Onze developers weten hier goed mee om te gaan, zo ontstaat dus telkens opnieuw een applicatie met een hoge functionaliteit waar u op aan kunt.

 

Wat voor een applicaties zijn er mogelijk?

Er zijn vele verschillende soorten applicaties mogelijk. De techniek die hoort bij de ontwikkeling van applicatie verandert constant, hierdoor zijn telkens nieuwe toepassingen mogelijk. Een aantal voorbeelden van applicaties zijn:

Urenregistratie applicatie

Een urenregistratie applicatie houdt de uren van uw personeel bij. Zo kan het meteen berekenen wat u kwijt bent aan uw personeel, heeft u meteen een duidelijk overzicht en kunt u informatie opvragen om uw belastingaangiften te doen. Tevens is het mogelijk een urenregistratie applicatie te ontwikkelen welke is verbonden met een check-in systeem die u eventueel bij uw bedrijf gebruikt of wilt gaan gebruiken. Mediaverse levert zelf ook check-in systemen voor uw bedrijf. U kunt deze gerust bekijken op www.servicekiosk.nl.

CRM systeem of CRM applicatie

CRM systemen zijn een grote hulp in bedrijven. Aan CRM systemen kunnen verschillende opties worden toegevoegd. Een CRM systeem is in feite een platform voor applicaties. Zo kan er een urenregistratie en/of facturatie applicatie aan worden toegevoegd, is het een systeem waarin klanten overzichtelijk zijn verwerkt en u kunt zien wat deze klanten hebben aangeschaft of welk contact er is geweest met de klanten. Door een CRM systeem of applicatie krijgt u overzicht in uw bedrijf en worden vele taken efficiënter.

Rekentool

Een rekentool applicatie kan vele verschillende dingen voor u berekenen. Zo kunt u bijvoorbeeld kosten of winst van verschillende producten automatisch laten berekenen, kosten of winst voor verschillende diensten, u kunt de productietijd laten berekenen en nog vele andere dingen.

Factuurprogramma of factuur applicatie

Wilt u liever geen geheel CRM systeem of CRM applicatie aanschaffen, maar vindt u dat het facturen in uw bedrijf te veel tijd in neemt? Dan is het ook zeker mogelijk om een apart factuurprogramma of factuur applicatie aan te schaffen. Een factuur applicatie verstuurt automatisch de facturen naar uw klanten en kan zo ook meteen informatie geven die u nodig heeft bij uw belastingaangiften.


Adresgegevens

Mediaverse
Daalakkersweg 2.182
5641JA Eindhoven

Contactgegevens

Mobiel: +31 6 53779761
Contact: +31 85 009 1205
Diensten: +31 85 009 1206
E-mail: info@mediaverse.nl

Bedrijfsgegevens

bank: ABN AMRO Bank N.V.
rekening: Mediaverse
iban: NL 93 ABNA 0536 5042 37 
bic: ABNANL2A   
btw: NL857545735B01
kvk:68676352

 

Contact

Alle velden met een * zijn verplicht.