CRM-systeem

Betere service en grotere efficiëntie? Neem ons CRM-systeem!

Mediaverse gelooft in efficiëntie. In efficiëntie van grondstoffen, van producten, maar ook zeker in efficiëntie van tijd. Het is met die reden dat wij graag bedrijven helpen om zo efficiënt mogelijk te worden. Mediaverse vindt een goede relatie met klanten zeer belangrijk, daarbij hoort een snelle en goede service. Vanuit deze gedachte ontwikkelen wij CRM-systemen voor verschillende bedrijven. Een CRM-systeem vergroot de efficiëntie en versneld verschillende processen in het bedrijf, wat voor het bedrijf én voor de klant voordelig is.

Meer oog voor uw klanten en meer overzicht door een CRM

CRM, voluit Customer Relationship Management, valt in het Nederlands het beste te vertalen naar klantrelatiebeheer. Bij deze technologie staat het centraal dat uw relatie met een klant zo optimaal mogelijk wordt beheerd.

Het is met een goed CRM bijvoorbeeld mogelijk om voor een bepaalde parameter de klanten te vinden die hierbij horen en ze een op maat gesneden, persoonlijke aanbieding te doen. Dit is dan helemaal gebaseerd op zijn of haar wensen, zodat u er zeker van kunt zijn dat er interesse is. Bij CRM is het ook mogelijk om direct te zien welke klanten tot uw beste klanten behoren en zodoende een nog betere behandeling verdienen, of u kunt juist via het CRM-systeem contact opnemen met klanten die minder actief zijn en ze proberen aan te sporen meer gebruik te maken van uw diensten.

Daarnaast worden facturen en offertes in het CRM verwerkt en kunnen andere inkomens en kosten ook worden verwerkt, zodat boekhouden een eitje wordt en u altijd overzicht houdt.

Een CRM-systeem die perfect aansluit

CRM, of Customer Relationship Management, is een belangrijk onderdeel van ieder bedrijf. Met behulp van CRM kunt u uw klanten in kaart brengen en in de gaten houden wat voor relaties u met een bepaalde klant heeft. Vooral als u bijvoorbeeld een webshop heeft, is een goed CRM heel belangrijk. Bent u op zoek naar een perfect, klantvriendelijk CRM? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij Mediaverse te Eindhoven. Wij streven ernaar om klanten zo goed mogelijk te bedienen en zo uitgebreid mogelijk te kunnen ondersteunen. Wij bouwen voor u een CRM waarmee u direct in beeld heeft wie uw klanten zijn en wat uw relatie tot deze klanten is. U ziet dan ook meteen welke handelingen u en deze klant de afgelopen tijd naar elkaar toe hebben verricht. Wij gebruiken geen standaard CRM-systeem, maar wij ontwikkelen voor u een CRM-systeem die perfect aansluit op uw bedrijf en uw eisen.

Meer weten over CRM-systemen?

We kunnen ons voorstellen dat u misschien wilt weten welke opties mogelijk zijn in een CRM. We raden u dan aan om contact met ons op te nemen. Bent u in de omgeving van Eindhoven? Dan kunnen we zelfs bij u langs komen om over de mogelijkheden van een CRM-systeem te praten. We vertellen u dan precies alles over wat CRM inhoudt en hoe u dit ook voor uw eigen bedrijf in kunt zetten. CRM is een zeer nuttige tool waarvan u zeker kunt zijn dat deze ook voor uw bedrijf ingezet kan worden. Wij zetten een CRM voor u in elkaar dat geheel gebruiksvriendelijk is, zodat u hier zonder problemen mee aan de slag kunt gaan.


Adresgegevens

Mediaverse
Daalakkersweg 2.182
5641JA Eindhoven

Contactgegevens

Mobiel: +31 6 53779761
Contact: +31 85 009 1205
Diensten: +31 85 009 1206
E-mail: info@mediaverse.nl

Bedrijfsgegevens

bank: ABN AMRO Bank N.V.
rekening: Mediaverse
iban: NL 93 ABNA 0536 5042 37 
bic: ABNANL2A   
btw: NL857545735B01
kvk:68676352

 

Contact

Alle velden met een * zijn verplicht.