Design

Design, het is overal

Design zit in vrijwel alles en wordt gebruikt in verschillende media; bijna niets is zomaar ontstaan van wat nu wordt gebruikt. De stoel, de bank of de kruk waar u op zit is eerst uitgetekend en ontworpen, daarna pas uitgewerkt tot een fysiek object. Denkt u aan goedkope merken in de supermarkt, deze zijn speciaal gemaakt en hebben een bepaalde vormgeving om er goedkoop uit te zien, zodat het een specifieke klant aantrekt. Toch is dit niet helemaal het design dat wij als Mediaverse behandelen. Wij werken met digitale media en spelen meer in op het visueel digitaal ontwerpen. Wij doen aan graphic design; hieronder vallen, maar niet uitsluitend, logo design, websitedesign, webshop design en product illustratie/design.

Goed design, niet alleen mooi maar ook slim

Graphic design, ofwel grafische vormgeving, ziet u overal in de digitale wereld om u heen. Op social media, in de icoontjes van uw besturingssysteem en op websites wordt grafische vormgeving toegepast. Zonder graphic design zou het er allemaal plat, saai, kaal en hetzelfde uitzien. Designers spelen continue met verschillende technieken en verschillende stijlen om aan de behoeftes te voldoen van de gebruikers van hun producten. Er wordt gekeken naar welke style het beste gebruikt kan worden voor een bepaalde groep potentiële klanten. Er kan met het design gespeeld worden om een bedrijf of een product een bepaalde indruk te geven. Hierdoor vindt u meer klanten, maar ook vooral de juiste klanten voor uw producten of diensten.

“Everything is designed. Few things are designed well.”

-Brian Reed

Het design-team en het doel

In het team van Mediaverse werken specialisten op het gebied van logo en merk design, website- en webshop-design en ontwerp, visuele communicatie, product-illustratie et cetera. Om een juist beeld te geven aan de mensen die u wilt bereiken, kan bij voorbeeld een goed logo voor de gewenste uitstraling zorgen. Samen met u gaan wij te werk om erachter te komen wat u met het logo wilt bereiken, welke klanten u wilt trekken en welke gedachte u achter het logo of ontwerp heeft. Wij creëren een grafisch imago en benadrukken uw identiteit op het world-wide-web.

De website, uw digitale visitekaartje op het internet

Ook in de websites zelf zit enorm veel ontwerp. Om uw bedrijf goed weer te geven op haar website zal moeten worden gekeken hoe die weergave het best kan worden omgezet in grafische vormgeving. Wat waar moet komen te staan, welke kleuren bij welke teksten of producten passen, et cetera. Mediaverse kan uiteraard met het ontwerpen assisteren, maar daarnaast ook met een goede visuele communicatie tussen u en de klant. Een ontwerp is dus pas echt goed wanneer het de juiste mensen naar uw bedrijf toe trekt. Samen met u komen wij erachter op welke manier dit optimaal is te verwezenlijken.

Een nieuwe weg met illustraties

Heeft u er genoeg van om met slechte illustraties of foto’s te werken in uw webshops? Wilt u de producten in een nieuwe stijl vormgeven of het product van een nieuwe kant laten zien? Dan is product illustratie misschien een oplossing voor u. Wij kunnen u hierbij helpen door de desbetreffende producten in een mooie, nieuwe illustratie weer te geven die pakkend is voor de klanten en past bij de stijl van uw website.

Mediaverse levert u niet zomaar een product of dienst, wij werken met u samen om het perfecte eindresultaat te behalen.


Adresgegevens

Mediaverse
Daalakkersweg 2.182
5641JA Eindhoven

Contactgegevens

Mobiel: +31 6 53779761
Contact: +31 85 009 1205
Diensten: +31 85 009 1206
E-mail: info@mediaverse.nl

Bedrijfsgegevens

bank: ABN AMRO Bank N.V.
rekening: Mediaverse
iban: NL 93 ABNA 0536 5042 37 
bic: ABNANL2A   
btw: NL857545735B01
kvk:68676352

 

Contact

Alle velden met een * zijn verplicht.