Hosting

Wat is hosting?

Hosting, ofwel webhosting of server hosting, is ruimte die elke website of pagina nodig heeft om online te staan. Met hosting wordt er een stuk schrijfruimte van een server gebruikt om een website/pagina op te zetten. Deze schrijfruimte is verbonden met het internet en kan dus bereikt worden door het intypen van het juiste adres. Om professioneel over te komen is een betrouwbare en snelle hosting service nodig, zodat uw klant de beste ervaring krijgen, wanneer ze uw pagina bezoekt.

Waarom is goede hosting belangrijk?

Hosting is noodzakelijk om uw website online voor klanten beschikbaar te stellen, maar een goede hosting server is net zo belangrijk. Klanten hebben een snelle, betrouwbare en veilige webhosting nodig, zodat er niets gebeurd met de gegevens die zij invullen op uw pagina’s. Daarnaast is het voor u ook belangrijk om een online back-up veilig te stellen. Bij uitval van een server kunt u met een dergelijke back-up uw website binnen mum van tijd weer up-and-running hebben. Onze hosting service levert dit allemaal.

De back-up

Bij Mediaverse wordt er via onze hosting servers van alle producten te allen tijde een back-up gemaakt.  Deze back-up zorgt ervoor dat uw website zo snel mogelijk weer up-and-running is, wanneer deze crasht door de een of andere reden. Gebruikmaken van back-ups via onze hosting service resulteert in vrijwel geen data verlies, geen verlies van tijd en geen verlies van klanten.

Wanneer een klant zich aanmeldt en inlogt, wordt dit via de hosting server van de webpagina of webshop gedaan. Hoe snel de acties van de bezoeker verwerkt worden ligt dus voornamelijk aan de kwaliteit van de hosting server. Tevens worden pagina’s welke op een goede server staan sneller opgepikt door zoekmachines zoals Google.

Functionaliteit en bereikbaarheid

Een grote ergernis voor een klant en vooral ook voor een bedrijf, is wanneer een server niet blijkt te functioneren en de website niet bereikbaar is voor de personen – de klanten – die ernaar op zoek zijn. Wij streven ernaar om het hosten goed te laten verlopen, dit doen wij door de hostingserver zoveel mogelijk draaiende te houden en tevens de server ook zo snel mogelijk goed te laten functioneren, zo willen wij de gebruiksvriendelijkheid van de producten die erop staan doen vergroten.

De servers die wij utiliseren hebben een up-time van 99,9%.

Mediaverse kan u hierbij - als standvastig innovatief ICT-bedrijf - van dienst zijn. Hetgeen u ook gehost wilt hebben, wij kunnen u hierbij ondersteunen. Producten zoals webhosting, domain hosting, e-mail hosting, dedicated hosting, net hosting, secure hosting et cetera. Het is allemaal een optie bij ons.

 

Veiligheid voorop

Hetgeen waarmee wij onszelf prijzen is het beveiligen van de websites die wij voor u (kunnen) maken. De producten die op onze servers staan hebben de mogelijkheid om met een SSL, TLS of elk anders certificaat dat u prefereert beschermd te worden. Hierdoor wordt de veiligheid van de bezoeker en de eigenaar van de website gewaarborgd.

“Safety and security are more important than convenience.”

–Don Hambridge

Het aanbieden van onze hosting services doen wij onder het motto: “Kwaliteit, niet kwantiteit.”


Adresgegevens

Mediaverse
Daalakkersweg 2.182
5641JA Eindhoven

Contactgegevens

Mobiel: +31 6 53779761
Contact: +31 85 009 1205
Diensten: +31 85 009 1206
E-mail: info@mediaverse.nl

Bedrijfsgegevens

bank: ABN AMRO Bank N.V.
rekening: Mediaverse
iban: NL 93 ABNA 0536 5042 37 
bic: ABNANL2A   
btw: NL857545735B01
kvk:68676352

 

Contact

Alle velden met een * zijn verplicht.