Fotografie

Ontwikkeling van fotografie

De fotografie heeft zich in de afgelopen anderhalve eeuw ontwikkeld tot een niet meer weg te denken medium. Waar de camera in het begin voornamelijk werd ingezet voor opnames van (familie)portretten of straat- en stadsgezichten, is — zeker sinds de intrede van de digitale fotografie — het gebruik van fotografie een dagelijkse bezigheid geworden. In het bedrijfsleven vestigt de fotografie zich tevens steeds meer. Foto’s worden verwerkt in websites, in CV’s, in bestickering, in reclames en ga zo maar door.

“Photography is the only language that can be understood anywhere in the world.”

–Bruno Barbey

Professionele fotografie

Er zit een enorm verschil in hobbyfotografie en professionele fotografie. Dit verschil is niet alleen terug te zien in de foto die op het eerste ogenblik wordt gemaakt  — denk hierbij aan van welke hoek een foto is gemaakt of met welk licht — maar ook in het werk na de daadwerkelijke foto; de editing. Daarom is het belangrijk om voor uw bedrijf ten alle tijden en professionele fotograaf in te huren om uw personeel, de producten of uw bedrijfsomgeving te laten fotograferen.

De fotokunst in het bedrijf

Eigenlijk is fotografie in het bedrijfsleven niet meer weg te denken en dan vooral voor commerciële toepassingen. We gebruiken foto's om producten en diensten op een bepaalde manier visueel te presenteren in de gedrukte pers, op social media, maar ook uw op website of -shop of op lichtkransen. Foto’s of beelden blijven over het algemeen beter in het geheugen ‘hangen’ dan het geschreven woord en zorgen niet alleen voor herkenning van producten of diensten, maar zeker ook voor een grotere naamsbekendheid van een onderneming, de organisatie en de mensen die daar werken. Goede foto’s van managment en personeel maakt communicatie met klanten visueler en persoonlijker en niet alleen op een curriculum vitae.

Uitstraling, een belangrijk aspect

Graag helpt Mediaverse u bij deze zaken. Met ‘digital photography’ kunnen wij uw producten en diensten op een professionele manier in beeld brengen, zodat u deze later kunt presenteren op uw website. Uw bedrijfspand kan met fotografie een bijzondere uitstraling krijgen, net zoals het visualiseren van de gang van zaken binnen uw organisatie een uniek en dynamisch idee aan de buitenwereld kan geven. ‘Omgevingsfotografie’ kan de sfeer en het imago van uw onderneming beter tot haar recht laten komen en zo zijn er meer mogelijkheden om de bekendheid te vergroten.

Persoonlijke presentatie

Redactionele portretten/foto’s zijn bij ons ook een optie om uw personeel op professionele wijze in beeld te brengen. Wij editen de foto’s tot een perfect eindresultaat waar u gegarandeerd tevreden mee zult zijn. Wilt u een cv die eruit springt? Of bent u opzoek naar een goede toevoeging op uw LinkedIn-account, dan is een zakelijke fotoshoot misschien iets voor u. Wij creëren samen met u een professioneel pakket aan foto’s en portretten die leuk, spontaan én zakelijk zijn.

U hebt de optie om de fotoshoot ter plaatse te doen of u kunt naar een van onze studio’s komen, Mediaverse staat altijd, waar dan ook, voor u klaar.


Adresgegevens

Mediaverse
Daalakkersweg 2.182
5641JA Eindhoven

Contactgegevens

Mobiel: +31 6 53779761
Contact: +31 85 009 1205
Diensten: +31 85 009 1206
E-mail: info@mediaverse.nl

Bedrijfsgegevens

bank: ABN AMRO Bank N.V.
rekening: Mediaverse
iban: NL 93 ABNA 0536 5042 37 
bic: ABNANL2A   
btw: NL857545735B01
kvk:68676352

 

Contact

Alle velden met een * zijn verplicht.