Search Engine Optimization (SEO)

Keywords, sleutel tot een betere ranking!

Heden ten dage is het internet de grootste markt voor de uitwisselingen van goederen en diensten. In het verleden was het lastig en tijdrovend om te navigeren op het web en te vinden waar je naar op zoek was. Totdat de eerste zoekmachines ontstonden en deze zo massaal gebruikt gingen worden, dat googelen of googlen een veelgebruikt werkwoord werd.

Hoewel deze ‘search engines’ internetgebruikers helpen met het navigeren, zorgt het er niet voor dat uw website per se goed gevonden kan worden. Search engines werken namelijk met “crawlers” en een ranking systeem; hoe relevanter een website en haar informatie, hoe hoger de ranking. Search engine optimization (SEO) zorgt voor een bepaalde content en indexering op uw website. Het kijkt of u de juiste keywords gebruikt voor uw diensten, producten of informatie, het kijkt of deze keywords op de juiste plekken zijn geïmplementeerd en het kijkt of er genoeg van deze keywords zijn verwerkt.

Hogere search engine ranking, meer traffic

De keywords die via SEO in uw website worden verwerkt zorgen ervoor dat de crawlers van zoekmachines - met name die van Google - u goed kunnen vinden. Hierdoor komt u hoger in de ranking te staan, wanneer internetgebruikers via de search engines, zoals Google, Yahoo! en Bing, één van uw keywords of een combinatie van keywords hierin intypt. Een hogere ranking betekent dat u eerder wordt gezien in de zoekmachines. Eerder worden gezien/sneller worden gevonden betekent meer bezoekers voor uw website en meer potentiële klanten voor uw bedrijf. Een SEO toepassen op een website of webshop is een zeer nuttige investering.

Uw context, niet alleen een leuk verhaaltje voor bezoekers

Mediaverse zorgt er op een professionele manier voor, dat niet alleen veel mensen uw website zullen vinden en bezoeken, maar ook vooral de juiste mensen. Door het maximaliseren van de relevante keywords zullen potentiële klanten, die ook écht interesse hebben in de producten of diensten die u aanbiedt, naar de website worden getrokken met als doel meer bekendheid en omzet. Met name informatieve websites hebben een goede SEO-strategie nodig om zo zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken. Kwantitatief veel tekst (content) op de website betekend echter zeker niet dat de vindbaarheid ook wordt verhoogd, het gaat vooral om kwalitatieve teksten met de juiste keywords.

Een krap plaatsje op het grote internet

Het wordt steeds meer ‘dringen’ op het internet. Zakelijk gezien, is het belangrijk dat u ‘voordringt’ om beter in beeld te komen, want uw concurrentie zit niet stil in ‘de weg naar de topposities’ bij de grote zoekmachines. Om dat professioneel te bewerkstelligen zullen wij uw website met een goed samenwerkend en dynamisch team beter vindbaar maken. Wij gebruiken de manier waarop search engines hun ranking samenstellen op zo een manier dat het in uw voordeel werkt.

SEO is dé techniek voor een veelvuldig vindbare website!


Adresgegevens

Mediaverse
Daalakkersweg 2.182
5641JA Eindhoven

Contactgegevens

Mobiel: +31 6 53779761
Contact: +31 85 009 1205
Diensten: +31 85 009 1206
E-mail: info@mediaverse.nl

Bedrijfsgegevens

bank: ABN AMRO Bank N.V.
rekening: Mediaverse
iban: NL 93 ABNA 0536 5042 37 
bic: ABNANL2A   
btw: NL857545735B01
kvk:68676352

 

Contact

Alle velden met een * zijn verplicht.