touch & check leftside
touch & check front
touch & check rightside

Touch & Check

Mediaverse houdt zichzelf niet alleen bezig met het ontwikkelen van software producten, maar steekt zijn tijd ook in het ontwikkelen van nieuwe technische hardware oplossingen voor in verschillende branches. Zo is het product Touch&Check ontwikkeld.

Touch&Check is een (self-)service kiosk die de customer experience van klanten in verschillende soorten zaken verbeterd.

touch & check left

 

Waarom en wat doet het?

Wat wij willen bereiken met onze diensten en producten, is techniek creëren die het leven van de mens vergemakkelijkt. Dit is de reden dat wij het Touch & Check systeem hebben ontwikkeld.

Wat is het precies?

Touch & Check is een systeem met een touchscreen, waarop verschillende applicaties verwerkt kunnen worden. In deze applicaties kunnen veel verschillende opties worden toegepast. Zo kan er een applicatie worden ontwikkeld om het tegoed op giftcards te bekijken, of kan er een applicatie gemaakt worden om producten via het systeem te verkopen. Er is ongelofelijk veel mogelijk. Neem gerust contact met ons op of kijk op de website van Touch & Check: www.servicekiosk.nl

Snellere service

Door de systemen ontstaan er minder rijen en kunnen klanten gemakkelijker informatie opvragen. Informatie zoals of er bepaalde producten aanwezig zijn of waar producten staan. In restaurants kan gekeken worden of tafels vrij zijn en kan het menu bekeken worden, in sportscholen kunnen persoonlijke schema’s opgevraagd worden en zo is er voor elke branche wel een toepassing. Een Touch & Check systeem is altijd aanspreekbaar.

Verlaging van kosten

Wanneer er meer aanspreekpunten zijn, naast personeel, is er ook minder personeel nodig om alle klanten van dienst te kunnen zijn. Tevens ligt er minder werkdruk op het personeel dat aan het werk is, waardoor er minder verzuim ontstaat. Dit alles zorgt voor een verlaging van de kosten in een bedrijf.

Testimonials

Primera Strijp, Eindhoven

"Sinds september heb ik het systeem Touch&Check van Mediaverse geïmplementeerd binnen mijn vestiging in Strijp. Van de klanten die dagelijks mijn vestiging bezoeken maakt ongeveer twintig procent gebruik van dit systeem. De gebruikers zijn zeer positief over de snelheid en klantvriendelijkheid van het product."

Rob van Shaik

primera touch & check service kiosk

Features

  • i3 quadcore processor
  • 2 GB ram
  • Active matrix TFT LCD with LED back-lighting
  • IntelliTouch® Surface Acoustic Wave (SAW) technologie