Webshop

Een unieke webshop, voor iedereen!

Wij als bedrijf vinden dat iedereen een eerlijke kans moet krijgen om door te breken op het internet. Het internet is een open marktplaats en is dus een geweldige plek om een winkel, oftewel webshop, op te openen. Tevens geloven wij niet dat standaard templates de oplossing zijn om door te breken op de internetmarkt, wij geloven wel dat maatwerk een sterke fundering is voor een welvarende webshop. Door maatwerk kan uw idee van een webshop helemaal zelf, of met onze hulp, uit gedacht worden, om zo tot een uniek resultaat te komen. Originaliteit is de sleutel tot succes.

Nieuwste technieken voor uw webshop

Mediaverse werkt met de nieuwste technieken op het gebied van programmeren en design. Ons kantoor bevindt zich in Eindhoven, het innovatieve en technische centrum van Nederland en aan deze innovativiteit en technologie helpen wij graag mee! Met ons frisse team staan we altijd voor u klaar.

Bij het maken van onze webshops werken we vaak met Trello. Dit is een zeer flexibel pakket waar enorm veel mee mogelijk is. Dit sluit mooi aan op onze ideologie. Wij willen het web namelijk voor iedereen toegankelijk maken en we doen dan ook onze uiterste best om dit mogelijk te maken. We gaan samen met u om de tafel zitten om eens te bekijken wat er allemaal voor mogelijkheden zijn. Wat voor producten wilt u gaan verkopen? Is het beheren van een webshop het enige doel van uw bedrijf, of is het slechts een aanvulling op uw andere diensten? En hoe wilt u eigenlijk dat uw webshop er uit komt te zien? Al deze elementen zijn even belangrijk om goed in kaart te krijgen.

Naast een fysieke winkel ook een webshop? Jazeker!

Als u een eigen bedrijf heeft waar u spullen verkoopt, dan is een mooie, goed werkende webshop eigenlijk onmisbaar. Bij Mediaverse te Eindhoven hebben we veel verstand van en ervaring met het bouwen van webshops. Wij zorgen ervoor dat u een webshop krijgt die er niet alleen perfect uitziet, maar een die ook overzichtelijk en helemaal veilig is. Als wij voor u een webshop maken, dan gaan we niet alleen maar voor u aan de slag, maar dan betrekken we u ook bij het gehele proces. Uiteindelijk gaat het om uw webshop, waar u naar alle waarschijnlijkheid vele jaren mee gaat werken. Zo willen wij ook niet met een eindresultaat komen dat eruitziet als eender welke andere webshop, maar juist met een webshop die helemaal uniek is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u gemakkelijk zelf uw webshop kunt bijwerken en producten kunt updaten door middel van een CRM-systeem [hyperlink].

Webshops voor Eindhoven, heel Brabant, Nederland of de wereld!

Heeft u een bedrijf in Eindhoven, of ver daarbuiten, en bent u op zoek naar een webdeveloper die een eersteklas webshop voor u kan maken? Schroom dan niet en neem contact op met Mediaverse. Bij ons bedrijf wordt u geholpen door mensen die er samen met u voor willen gaan zorgen dat u een webshop krijgt die helemaal op al uw wensen aansluit. Meer weten? Met onderstaand formulier kunt u eenvoudig en vrijblijvend contact met ons opnemen.


Adresgegevens

Mediaverse
Daalakkersweg 2.182
5641JA Eindhoven

Contactgegevens

Mobiel: +31 6 53779761
Contact: +31 85 009 1205
Diensten: +31 85 009 1206
E-mail: info@mediaverse.nl

Bedrijfsgegevens

bank: ABN AMRO Bank N.V.
rekening: Mediaverse
iban: NL 93 ABNA 0536 5042 37 
bic: ABNANL2A   
btw: NL857545735B01
kvk:68676352

 

Contact

Alle velden met een * zijn verplicht.