Website

Internet succes? Neem een originele maatwerk website!

Het doel van de diensten van Mediaverse is om bedrijven en personen een sterke positie te geven op de zwaar concurrerende internetmarkt. Een sterke positie wordt niet alleen vergaard door goede diensten of producten te leveren, maar op de internetmarkt moet je als eerste gevonden worden en moeten bezoekers van een website, de website die gevonden is vervolgens ook onthouden voor een volgende keer. Vandaar dat wij erin geloven dat alleen unieke websites, goede websites zijn. Het is daarom dat wij geen gebruik maken van standaard templates. Wij leveren maatwerk websites. Dit geeft u de mogelijkheid uw website helemaal aan uw wens te vormen. 

Een website, uw digitale visitekaartje

Het is voor een bedrijf belangrijk om zoveel mogelijk onder de aandacht te komen. We raden u aan om daarbij geen mogelijkheid onbenut te laten. Denk bijvoorbeeld eens aan een eigen website. Het internet wordt tegenwoordig enorm veel gebruikt om ondernemingen op te zoeken. Een website is in feite uw digitale visitekaartje welke de klant als eerste zal zien. U kunt natuurlijk alleen wat informatie over uw bedrijf online zetten, met een leuke foto van uw kantoorpand, maar daarmee laat u heel wat mogelijkheden onbenut.

Als u een goede website in elkaar zet, die gebruik maakt van alle mogelijkheden die het internet biedt, dan is een website een tool van onschatbare waarde. We raden u dan ook aan om een professioneel bedrijf in arm te nemen als u echt alle kansen met beide handen aan wilt grijpen. Naast programmeurs hebben wij ook designers (klik hier voor Design) die uw website de perfecte look geven. Bij Mediaverse zitten we klaar om voor u een perfecte website neer te zetten.  

Door kwaliteit websites komen klanten terug

Heeft u een bedrijf dat op Internet nog niet heel eenvoudig te vinden is? Een bedrijf met een website waar uw klanten eigenlijk niet zo heel veel aan hebben? Dan laat u een ideale kans liggen om niet alleen meer klanten te krijgen, maar ook om een nog betere relatie op te bouwen met deze klanten. Met een goede website zullen mensen eerdere vertrouwen krijgen in uw bedrijf en ook sneller geneigd zijn een bestelling bij u te plaatsen. U kunt met een goede website ook beter in contact blijven met uw klanten en zo een hele sterke band met ze opbouwen. Mediaverse te Eindhoven wil u graag van dienst zijn met de ontwikkeling van een website. Tevens kunnen we uw vindbaarheid nog meer vergroten door een SEO-strategie toe te passen. Een goede website, die er professioneel uit ziet, zorgt voor terugkerende klanten.

De ideale website maken we samen met u

Komt u eens met ons om de tafel zitten, als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij voor u klaar hebben staan. We maken voor u een mooie website, maar kunnen bijvoorbeeld ook een webshop voor u samenstellen. Hier hangen wij dan ook een handig, duidelijk CRM aan zodat u de relaties met uw klanten ook goed in de gaten kunt houden. Mediaverse is een servicegericht bedrijf waar u altijd voorop staat met uw wensen. Wij helpen u dan ook graag aan de best mogelijke website.


Adresgegevens

Mediaverse
Daalakkersweg 2.182
5641JA Eindhoven

Contactgegevens

Mobiel: +31 6 53779761
Contact: +31 85 009 1205
Diensten: +31 85 009 1206
E-mail: info@mediaverse.nl

Bedrijfsgegevens

bank: ABN AMRO Bank N.V.
rekening: Mediaverse
iban: NL 93 ABNA 0536 5042 37 
bic: ABNANL2A   
btw: NL857545735B01
kvk:68676352

 

Contact

Alle velden met een * zijn verplicht.