Applicaties

Applicaties
Applicaties 2018-08-31T09:23:00+00:00

Een efficiënte en gebruiksvriendelijke applicatie.

De visie van Mediaverse voor de toekomst is een tijd waarin techniek toegankelijk is voor alles en iedereen. Daarbij komt een (web)-applicatie zeer goed van toepassing. Om iets toegankelijk voor iedereen te maken, moet het gebruiksvriendelijk zijn, daarom staat in de ontwikkeling de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit centraal. Daarnaast zien wij ook een toekomst waarin alles zo efficiënt mogelijk werkt. Zo kunnen er applicaties worden ontwikkeld welke het factureren in een bedrijf automatisch uitvoeren, of welke automatisch uren van medewerkers registreren. Met een dergelijke applicatie bespaart u tijd met het bijhouden van deze zaken en dus indirect ook geld.

Hoe gaat de ontwikkeling van een applicatie in zijn werk?

Bij de ontwikkeling van uw applicaties gaan wij eerst met u in overleg wat u precies in uw applicatie terug wilt zien en waarvoor u het gaat gebruiken. Wij kijken dan samen met u en onze developers wat mogelijk is en wat, in weinig gevallen, niet mogelijk is. Tijdens het gehele ontwikkelingsproces houden wij contact met u en blijven wij met u overleggen.

Onze developers gebruiken verschillende programmeertalen. De developers kijken bij de ontwikkeling welke taal het beste gebruikt kan worden bij bepaalde toepassingen. Er wordt in onze applicaties gebruik gemaakt van SQL, Java, C# en nog veel meer talen, afhankelijk van de toepassing of functies die de applicatie moet hebben. De applicatie die wij voor u ontwikkelen moet vooral goed functioneel zijn, daarvoor is een goede communicatie tussen de verschillende talen van groot belang. Onze developers weten hier goed mee om te gaan, zo ontstaat dus telkens opnieuw een applicatie met een hoge functionaliteit waar u op aan kunt.

VRAGEN?

Voor elke digitaal probleem heeft Mediaverse een oplossing

CONTACT

CONTACT US

  • Daalakkersweg 2.182, 5641JA Eindhoven
  • +31 85 009 1205
  • info@mediaverse.nl

RECENTE TWEETS