Hosting en Service

Hosting en Service
Hosting en Service 2018-08-31T09:41:32+00:00

Waarom is goede hosting belangrijk?

Hosting is noodzakelijk om uw website online voor klanten beschikbaar te stellen, maar een goede hosting server is net zo belangrijk. Klanten hebben een snelle, betrouwbare en veilige webhosting nodig, zodat er niets gebeurd met de gegevens die zij invullen op uw pagina’s. Daarnaast is het voor u ook belangrijk om een online back-up veilig te stellen. Bij uitval van een server kunt u met een dergelijke back-up uw site binnen mum van tijd weer up-and-running hebben. Onze hosting service levert dit allemaal.

Functionaliteit en bereikbaarheid.

Een grote ergernis voor een klant en vooral ook voor een bedrijf, is wanneer een server niet blijkt te functioneren en de site niet bereikbaar is voor de personen – de klanten – die ernaar op zoek zijn. Er zal dus altijd naar moeten worden gestreefd om het hosten goed te laten verlopen en dus de hosting server zo veel mogelijk draaiende te houden en deze server ook zo snel en goed mogelijk te laten functioneren, om de gebruiksvriendelijkheid van de producten die erop staan te doen vergroten.

De servers die wij gebruiken hebben een uptime van 99,9%.

Mediaverse kan u hierbij, als standvastig innovatief ICT-bedrijf, van dienst zijn. Hetgeen u ook gehost wilt hebben, wij kunnen u hierbij ondersteunen. Producten zoals webhosting, domain hosting, e-mail hosting, dedicated hosting, net hosting, secure hosting et cetera. Het is allemaal een optie bij ons.

Veiligheid voorop

Hetgeen waarmee wij onszelf prijzen is het beveiligen van de websites die wij voor u (kunnen) maken. De producten die op onze servers staan hebben de mogelijkheid om met een SSL, TLS of elk anders certificaat dat u prefereert beschermd te worden. Hierdoor wordt de veiligheid van de bezoeker en de eigenaar van de site gewaarborgd.

“Safety and security are more important than convenience.”

–Don Hambridge

Het aanbieden van onze hosting services doen wij onder het motto:

“Kwaliteit, niet kwantiteit.”

VRAGEN?

Voor elke digitaal probleem heeft Mediaverse een oplossing

CONTACT

CONTACT US

  • Daalakkersweg 2.182, 5641JA Eindhoven
  • +31 85 009 1205
  • info@mediaverse.nl

RECENTE TWEETS