Webshop

Webshop
Webshop 2018-10-11T14:18:40+00:00

Een unieke webshop

Het internet is een open marktplaats en een geweldige plek om een winkel te openen, ook als je al een stenen winkel hebt. Maar hoe verovert jouw webshop nou een plek in die wirwar van online winkels? Maatwerk van Mediaverse zorgt voor de sterkste fundering van je webshop die je je maar kunt wensen. Met kop en schouders boven de rest uit. Want, bewezen: originaliteit blijft de sleutel tot succes.

Webshop maken

Nieuwste technieken voor uw webshop.

Mediaverse werkt met de nieuwste technieken op het gebied van programmeren en design. Eindhoven, de plek waar wij liggen, is het innovatieve en technische centrum van Nederland en daar helpen wij graag aan mee! Met ons frisse team staan we altijd voor u klaar. Bij het maken van onze webshops werken we vaak met Trello. Dit is een zeer flexibel pakket waar enorm veel mee mogelijk is. Dit sluit mooi aan op onze ideologie. Wij willen het web namelijk voor iedereen toegankelijk maken en doen dat ook onze uiterste best om dit mogelijk te maken. We gaan samen met u om de tafel zitten om eens te bekijken wat er allemaal voor mogelijkheden zijn. Wat voor producten wilt u gaan verkopen? Is het beheren van een webshop het enige doel van uw bedrijf, of is het slechts een aanvulling op uw andere diensten? En hoe wilt u eigenlijk dat uw webshop er uit komt te zien? Al deze elementen zijn even belangrijk om goed in kaart te krijgen.

Naast een fysieke winkel ook een webshop? Jazeker!

Als u een eigen bedrijf heeft waar u spullen verkoopt, dan is een mooie, goed werkende webshop eigenlijk onmisbaar. Bij Mediaverse te Eindhoven hebben we veel verstand van en ervaring met het bouwen van webshops. Wij zorgen ervoor dat u een webshop krijgt die er niet alleen perfect uitziet, maar die ook overzichtelijk en helemaal veilig is. Als wij voor u een webshop maken, dan gaan we niet alleen maar voor u aan de slag, maar dan betrekken we u ook bij het gehele proces. Uiteindelijk gaat het om uw webshop, waar u naar alle waarschijnlijkheid vele jaren mee gaat werken. Zo willen wij ook niet met een eindresultaat komen dat eruitziet als eender welke andere webshop, maar juist met een webshop die helemaal uniek is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u gemakkelijk zelf uw webshop kunt bijwerken en producten kunt updaten door middel van een CRM-systeem.

VRAGEN?

Voor elke digitaal probleem heeft Mediaverse een oplossing

CONTACT

CONTACT US

  • Daalakkersweg 2.182, 5641JA Eindhoven
  • +31 85 009 1205
  • info@mediaverse.nl

RECENTE TWEETS