Over Ons

Over Ons
Over Ons 2018-10-12T10:38:20+00:00

OVER MEDIAVERSE

We zijn een team met passie voor techniek en internet. Bevlogen en leergierig, ontwikkelingen staan immers niet stil. Steeds weer innovatieve oplossingen bedenken. Ervoor zorgen dat het runnen van jouw bedrijf niet alleen makkelijker en efficiënter wordt maar ook leuker en je meer gaat opleveren. Daarom praten we graag met je en nemen we je het hele proces mee: van jouw vraag naar ons eindproduct. Want alleen zo maken we iets voor je dat écht op maat gemaakt is en voldoet aan al je wensen.

Bij Mediaverse proberen we dagelijks de status quo uit te dagen. Dit doen wij door middel van nieuwe innovatieve oplossing te bedenken in de ICT en techniek.

Bij Mediaverse denken wij met u mee zelfs nadat het product bij u is geleverd. Samen met u overleggen wij regelmatig over het product een de ontwikkelingen van deze, zo creëren wij samen het beste eindproduct.

Bij Mediaverse geloven wij dat door middel van technologie de meeste problemen erg versimpeld kunnen worden. Zelfs als uw product niet tussen onze standaard diensten staat kunt u contact opnemen voor een afspraak.

ONTMOET ONS TEAM.

DEVERON RENIERS
DEVERON RENIERSCTO & Back-end Developer
MAXIMILIAAN EINERHAND
MAXIMILIAAN EINERHANDMarketing & Sales
MOHAMED ELOUAKILI
MOHAMED ELOUAKILIFront-end Developer
FARIS BEN AAZIZ
FARIS BEN AAZIZBack-end Developer (Stagiair)
BEN DE GREEF
BEN DE GREEFFront & Back-end Developer

VRAGEN?

Voor elke digitaal probleem heeft Mediaverse een oplossing

CONTACT

CONTACT US

  • Daalakkersweg 2.182, 5641JA Eindhoven
  • +31 85 009 1205
  • info@mediaverse.nl

RECENTE TWEETS