Over Ons

Over Ons
Over Ons 2018-05-25T12:15:41+00:00

OVER MEDIAVERSE.

Wij zijn een bedrijf met de ideologie om het web voor iedereen toegankelijk te maken. Wij streven als bedrijf naar een process wat niet alleen vraag en aanbod is maar ook de klant betrekt in het project en zorgt dat het eindresultaat niet een standaard product is, maar de visie van de klant.

Hiermee werken we met (o.a. Trello) en een grote hoeveelheid onderling contact tussen klant en bedrijf om te zorgen dat het niet alleen onder controle van de klant valt, maar dat de klant ook de mogelijkheid heeft om het volledige proces mee te krijgen en zo niet in het donker staat wat betreft het uitvoeren van het werk.

Bij Mediaverse proberen we dagelijks de status quo uit te dagen. Dit doen wij door middel van nieuwe innovatieve oplossing te bedenken in de ICT en techniek.

Bij Mediaverse denken wij met u mee zelfs nadat het product bij u is geleverd. Samen met u overleggen wij regelmatig over het product een de ontwikkelingen van deze, zo creëren wij samen het beste eindproduct.

Bij Mediaverse geloven wij dat door middel van technologie de meeste problemen erg versimpeld kunnen worden. Zelfs als uw product niet tussen onze standaard diensten staat kunt u contact opnemen voor een afspraak.

ONTMOET ONS TEAM.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

DEVERON RENIERS
DEVERON RENIERSCTO & Back-end Developer
SANDOR VAN TUEL
SANDOR VAN TUELHR-Manager
FREEK WERNAS
FREEK WERNASBack-end Developer
MOHAMED ELOUAKILI
MOHAMED ELOUAKILIFront-end Developer
Ivar SmitsFront & Back-end Developer
Ben de greefFront & Back-end Developer

NOG VRAGEN?

KOM VANDAAG IN CONTACT.

CONTACT

CONTACT US

  • Daalakkersweg 2.182, 5641JA Eindhoven
  • +31 85 009 1205
  • info@mediaverse.nl

RECENTE TWEETS